VACATURE: WERKVOORBEREIDER GEVRAAGD.

VACATURE: WERKVOORBEREIDER GEVRAAGD.

Vacature: Werkvoorbereider. -PER DIRECT INZETBAAR-
Ter ondersteuning van onze projectleiding zijn wij op zoek
naar jouw als je plezier in het werken in de wegenbouw hebt!
Als werkvoorbereider ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor de personeel-, materieel- en materiaalvoorziening op projecten.
Binnen deze functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de diverse projecten. Mede door jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om hoogstaande projecten te realiseren.
Je werkt in deze functie bij Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd BV te Geffen
Jouw profiel:
• Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring als werkvoorbereider binnen de GWW sector;
• Je bent gewend te werken in teamverband;
Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd BV biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je volop de kans wordt geboden jezelf te ontwikkelen. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap. Initiatief en zelfstandigheid belonen we met veel vrijheid en mogelijkheden voor snelle persoonlijke ontwikkeling.
We zijn bovenal een ondernemend bedrijf met een no-nonsense cultuur. We werken hard en hebben hart voor de zaak. Door te sturen op kwaliteit, goed lopende projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten en opdrachtgevers. Jouw visie, kennis, ervaring en enthousiasme is daarbij meer dan welkom!
Lijkt dit je wat? Stuur je motivatie met CV naar anneke@vdhaterd.nl
Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 073-5326100 en per e-mail via anneke@vdhaterd.nl.


Facebook