Bedrijven en gebouwen

Onroerend Goed C.V. van de Haterd verhuurt gebouwen en loodsen. Op deze pagina is te bekijken of er momenteel gebouwen en loodsen beschikbaar zijn.


Op dit moment hebben wij de volgende objecten in verhuur / verkoop:


Diverse opslagruimtes vanaf 50m2 tot 1000m2

Te huur voor diverse doeleinden: bedrijfsopslag / opslag (bulk) / vrachtwagens / containers

  • Wij hebben diverse opslagruimtes te huur voor diverse doeleinden
  • Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met David of Anneke van de Haterd, te bereiken op telefoonnummer 073-5326100 of mail naar anneke@vdhaterd.nl
  • Aan doorgaande weg, makkelijk bereikbaar via de A-50 Den Bosch-Nijmegen, huurprijs in overleg

 

 

Guesthouse Zuid-Afrika te huur in Gordonsbaai

Guesthouse Antilles aan zee in het plaatsje Gordonsbaai kunt u huren vanaf 10 dagen. Het is voorzien van een buitenzwembad en kan maximaal 14 personen huisvesten. Met een prachtige open woonkamer, eetkamer en keuken en 7 slaapkamers, met ieder een eigen badkamer is van alle gemakken voorzien. Het huis is volledig ingericht en de huismeester kan de gasten ook begeleiden mochten er vragen zijn. 

  • Algemeen- tuin-terras-zwembad-verwarming-openhaard-bagageopslag.
  • Activiteiten- golfbaan (binnen 3 km), barbequevoorzieningen, strand, waterskieen (binnen 2 km)
  • Diensten- luchthavenshuttle, wasmachine, droger, strijkijzer en plank, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven-magnetron, gehele keuken ingericht voor 14 personen.
  • Internet-fax en kopieerappartaat, wifi tegen betaling, tv tegen betaling
  • Parkeren- gratis, u kunt parkeren bij ons Guesthouse
  • Gordonsbaai is een havenstad met 17.000 inwoners, in de West-Kaap provincie van Zuid-Afrika, in de buurt van het plaatsje Strand en op 20 minuten rijden van Kaapstad.

 

 

Er zijn eindeloos veel activiteiten die u in en rondom Gordonsbaai en Kaapstad kunt doen. Voor de sensatiezoekers is er duiken met haaien, op 300 meter rijden van ons Guesthouse begint de schitterende walvisroute en op 75 km rijden ligt Hermanus waar de walvissen voor de kust liggen. Dit is een van de mooiste routes ter wereld. Op 200 meter rijden ligt Bikini Beach en op 5 minuten rijden is de haven van Gordonsbaai. De internationale luchthaven van Kaapstad is op 20 minuten rijden en het begin van de wijnroutes van Stellenbosch is in 20 minuten te bereiken. Verder kunt u ook heerlijk genieten van het guesthouse, of een bezoek brengen aan het prachtige Kaapstad, met Robben Island, Waterfront, 3 verdiepingen tellende Aquarium, vele restaurants, prachtige markten etc, etc.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met David of Anneke van de Haterd op telefoonnummer 073-5326100

 

 

Heesterseweg 17B loods/hal met wasplaats te huur

Heestersweg 17B is een grote loods, inclusief wasplaats, gescheiden middels 1 deur en hebben allebei een electronische bediende roldeur. Vloeistof dichte wasplaats. Hal incl. wasplaats is 530m2/


Per direct te huur. Camerabewaking, aan doorgaande weg, makkelijk bereikbaar via A-50/A-59, goed afgesloten middels electrische poorten.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met David of Anneke van de Haterd, telnr: 073-5326100 of mail naar anneke@vdhaterd.nl

 


Heesterseweg 17F te huur 122 m2 loods/hal met roldeur, keukentje en toilet.

Heesterseweg 17F loods/hal met roldeur, inclusief gescheiden keuken met toilet 122m2. Het betreft een mooie hal, camerabewaking, aan doorgaande weg, makkelijk bereikbaar via A-50/A-59 en goed afgesloten middels electrische poorten. Te huur vanaf januari 2014. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met David of Anneke van de Haterd, telnr: 073-5326100 of mail naar anneke@vdhaterd.nl

 

 

Landbouwgrond langs de Rijksweg te Geffen te koop

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Adri van de Akker, vd Akker Makelaardij.
Te bereiken op telefoonnummer 0412-474687

 

 

 

Onze gegevens zijn:

Onroerend Goed C.V. van de Haterd
Heesterseweg 17
5386 KT Geffen


Tel: 073-5326100
Fax: 073-5326101

 
Email: onroerendgoedcv@vdhaterd.nl 

 

Contactpersonen:
David van de Haterd
Anneke den Otter-v.d. Haterd

 

Facebook