Terreininrichting showroom Afslag 16 gerealiseerd

Eind 2014 heeft Van Wanrooij Bouw en ontwikkeling langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch de nieuwe showroom geopend. Deze showroom, afslag 16 Waardenburg, is de nieuwe toonzaal voor de beleving van nieuwe keukens, sanitair en tegels van Van Wanrooij. Het terrein rondom deze showroom is volledig door ons ingericht. 


Voor de afwatering van het nieuwe parkeerterrein, wat aangebracht is tussen de nieuwe showroom en het bestaande gebouw, is door ons een HWA riolering aangebracht. Deze HWA riolering is aangesloten op het gemeentelijk riool. Voor de afvoer van het regenwater van het dak is een overstort-vijver door ons aangebracht.


Dit is de opslag van het regenwater van het dak. Wanneer de capaciteit van de vijver onvoldoende is zal deze overstorten in de omliggende watergang. Het parkeerterrein tussen de bebouwing is uitgevoerd in een gebakken steen. Dit geeft een warme en authentieke uitstraling en sluit aan op de materiaalkeuze van het gebouw.


Tussen de verschillende parkeerdelen in is ruimte gecreëerd voor groenvoorziening. De groenvoorziening is onderhoudsarm en geeft een fraai aanzicht.

Facebook