Bouw- en Woonrijp maken nieuwbouwproject de Kwekerij (Oss)

IN OPDRACHT VAN VOF BOUWONTWIKKELING OSS (COMBINATIE HENDRIKS BOUW- EN ONTWIKKELING EN VAN WANROOIJ PROJECTONTWIKKELING) ZIJN WIJ EIND APRIL 2017 GESTART MET WERKZAAMHEDEN AAN HET MOOIE NIEUWBOUWPROJECT DE KWEKERIJ IN OSS.


Daar waar park en stad elkaar ontmoeten krijgt Oss een prachtige nieuwbouwwijk De Kwekerij. 
Wonen in en aan het park, in een nieuw stukje Oss aan de rand van de Talentencampus, op de plek waar ooit tuincentrum Zwanenberg heeft gestaan. Het terrein van het voormalige tuincentrum wordt omgetoverd tot een groen opgezette wijk waarbij het park letterlijk tot aan de woningen doorloopt.


Vanaf mei 2017 zijn wij gestart met werkzaamheden om het project bouwrijp te maken. We zijn begonnen met het uitgraven van het cunet. Momenteel brengen wij een gescheiden rioolstelsel aan.


Vervolgens zal er een bouwweg aangebracht worden in de vorm van asfalt en zullen er nuts-werkzaamheden gaan plaatsvinden. Nadat de woningen gerealiseerd zijn zorgen wij voor het woonrijp maken van de Kwekerij. De wegen zullen bestraat worden met klinkers en tevens verzorgen wij de beplanting in deze mooie wijk.

Facebook