VACATURE: PROJECTLEIDER GROEN.

VACATURE: PROJECTLEIDER GROEN.

VACATURE  : -PROJECTLEIDER GROEN- ⛔ ⚠
Ben jij de projectleider die onze groenafdeling compleet maakt? Dan zoeken wij jouw! 
Sinds 2017 hebben wij als Aannemingsbedrijf in de GWW sector onze dienstverlening uitgebreid met een groenvoorzieningsafdeling.
Om deze afdeling verder uit te breiden zoeken wij een projectleider groen.

Binnen deze functie wordt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze afdeling. Jij bepaald in overleg met het bestaande MT de koers van deze afdeling.

Onder jouw leiding verzorgt de afdeling groenwerkzaamheden alle groenwerkzaamheden binnen onze GWW projecten. Van rooien van bestaande beplanting en bomen tot aanleg en onderhoud van de nieuwe groenvoorzieningen. 
Naast de aansturing van deze werkzaamheden zie jij ook mogelijkheden tot verder ontwikkelen van de groenafdeling. Door optimaal gebruik te maken van jouw kennis, kunde en netwerk vergroot jij de mogelijkheden tot groei. 

In deze functie bieden wij een grote mate van zelfstandigheid aan, je deelt zelf jouw tijd zo efficiënt mogelijk in; 's ochtends begin je met de aansturing van de ploegen buiten.
Daarna ga je door naar kantoor en maak je de planning en overleg je met de projectleider civiel wanneer je start met de aanplant op zijn werk.
Na de lunch maak je de aanbesteding voor een nieuw werk klaar.

Wij werken onder de CAO Bouw, dat betekent dat wij je een prima salaris bieden met uitstekende secundaire voorwaarden ( o.a. 20 vakantie dagen, 15 roostervrije dagen)

Jouw takenpakket:
Je geeft dagelijks leiding aan de medewerkers op de projecten;
Je ondersteunt onze calculator met aanbestedingen en offertes;
Je ondersteunt onze organisatie met jouw plantenkennis;
Je bent verantwoordelijk voor alle groenactiviteiten;
Je draagt zorg voor een tijdige oplevering, het liefste binnen budget.

Functie-eisen:
Minimaal MBO in de groene sector
Accurate plantenkennis;
Kennis van RAW;

Ben je nieuwsgierig en wil je werken in een gezellig team?
Stuur een email naar anneke@vdhaterd.nl of bel 073-5326100 of kom gezellig langs op de Heesterseweg 17 in Geffen om nader kennis te maken! ☕


Facebook